Üdvözöllek a Webináriumom bemutató oldalán!

Ha itt jársz akkor nagyon valószínű, hogy igényed van a fejlődésre. A fejlődés a kulcs amely minden zárat kinyit, minden nehézséget megold és az egyedüli lényeges dolog egy igazi tetoválónak. A 2017-es évet azzal kezdtem, hogy beindítottam egy élő, skypos képzést azoknak aki úgy érzik, hogy tudnak és szeretnének tőlem tanulni. 17 év tapasztalata és számos nemzetközi siker adta meg a biztos tudásbázist a tanításhoz amelyet ugyan olyan szívesen és szenvedéllyel űzök, mint magát a tetoválást. Az elmúlt években rengeteg felkérés érkezett különböző szinten lévő tetoválóktól, hogy tanítsam őket, de az életvitelem nem engedte meg, hogy bárkivel is foglalkozni tudjak. Ezt orvosolandó, kisérleti jelleggel belefogtam egy élő webinárium-sorozatba amely során a saját technikai tapasztalataimat és elméleti meglátásaimat osztom meg az érdeklődőkkel. Nem egyetemes igazságokról vagy szabályokról beszélek,csupán arról, hogy én hogyan látom ezt a művészetet és szakmát, és ebből a látószögből jómagam mit tanultam. Az általam használt technikát mutatom be nektek, de természetesen minden esetben szó lesz a szakmaiságot és emberi aspektusokat érintő kérdésekről. Mert a sikerhez vezető út, kizárólag a saját magunk kicsiszolódásán át vezet...

 

Az alábbi videóban a 2017.február 16-án elhangzottakból vágtam össze egy kis bemutatóra valót:

 

Néhány gondolat azoktól akik részt vettek rajta:

Minden napos rutinná vált számomra a tetoválás.És mégis ilyen beszélgetések után jövök rá ,hogy mennyire kis területét ismertem még meg ,ennek a szerteágazó "szakmának," :) Király volt!!! Köszönöm szépen! :)
(Mohaupt Zsolt)
 
én is köszönöm a lehetőséget a részvételre! jó hallani ezeket a "filozófiai szösszeneteket", ilyenkor mindig egész kerekké áll össze a világ :) és az is nagyon tetszik, hogy bár egy ideje követem az előadásaidat, minden előadásban mindig van egy új nézőpont, ami alapján végig lehet gondolni a hallottakat, vagy van egy új technikai részlet, amit be lehet építeni vagy ki lehet próbálni. szóval, várom a következőt :)
(Pintér Anita)
 
Én szeretem a filozófiai részét, meg a rezgéseket is :D abból simán jöhet több a szakmai dolgok mellé,
így emberileg is fejlődünk, köszönöm! :)

(Kalocsa Dóra Sid)
 
Faszagyerek vagy jotika :) Jó volt , már ameddig tudtam maradni :) Tuti hogy a bajusz teszi :D Puszi mindenkinek :)
(Pongor Sanyika)
 
 


 A webinárium havonta egyszeri alkalommal kerül megrendezésre a hónap közepén egy délelőtti időpontban. A pontos időpontról emailben értesítelek, ezért kérlek íratkozz fel az oldal alján!
 
  • A szessön hossza 90 perc.
  • Ára 10.000Ft/alkalom.

Fizetni átutalással vagy banki befizetéssel tudsz az alábbi számlaszámon:

Hans Burgner Bt.

11742087 21039001

Otp Bank

IBAN: HU 77117420872103900100000000

SWIFT: OTPVHUHB

 

A közlemény rovatba mindenképp tüntesd fel a:
 

!!! Neved,számlázási címed és a skype neved !!! 
 

Az átutalást követően küldj egy partnerkérelmet a redlion.tattoo.education skypecímre.
(az üdvözlő buborékba kérlek az igazi neved írd)


Ha úgy érzed számodra nem elég az adott tematika alapján történő tanulás, esetleg szükséged lenne tanácsokra külfölddel, karrierépítéssel kapcsolatban vagy egy őszinte szakmai, építő jellegü kritikára vágysz a portfóliódat illetően akkor lehetőséged van személyes kapcsolatfelvételre is, amelynek részleteit itt találod:
http://redliontattoo.com/konzultacio